Solana

Solana Koers Verwachting na 8% Stijging


De Solana koers is de in de afgelopen gisteren met 8% gestegen. Hierdoor is de altcoin kort boven de $80 uitgestegen. Dit terwijl de gehele crypto markt slecht met 0,4% is gestegen de afgelopen dag. Inmiddels is de Solana koers wel al iets afgezwakt naar $77,30, maar het handelsvolume blijft hoog.

De flinke pump van SOL zorgde ervoor dat de koers de afgelopen week is gestegen met meer dan 10%. Als we de afgelopen dertig dagen bekijken, dan kunnen we een groei van ruim 36% noteren. De grafiek van het afgelopen jaar ziet er zelf nog beter uit, need de SOL koers noteert momenteel 678% hoger dan 1 januari.

Het handelsvolume blijft momenteel hoog boven de $3 miljard. Samen met een aankomende crypto bull market, verwachten analisten dat SOL nog veel verder kan stijgen in de komende weken.

Solana Koersverwachting nu SOL de $80 – $100 Nadert – Komen de Winsten Eraan?


De SOL koers ziet er erg bullish uit de afgelopen week en de technische indicatoren bevestigen dit beeld. Deze geven zelfs aan dat er nog meer stijgingen aan zitten te komen.

Zo is de Relative Power Index gestegen naar 70 na een aantal dagen rond de 60 te hebben gezeten. Dit is een teken dat de koopdruk en vraag naar SOL sterk blijven.

solana-koers-verwachting

Daarbij blijft het 30-daags gemiddelde (geel) nog steeds toenemen vergeleken met het 200-daags gemiddelde. Dit is een duidelijk teken dat de token in een groeifase zal blijven. Desondanks is er altijd een korte correctie mogelijk, zoals het afgelopen uur is gebeurd.

Er zijn nog meer bullish signalen. Zo is het help stage van Solana consequent aan het stijgen in de afgelopen weken, web als het 24 uur handelsvolume.

See also  Solana Foundation disputes SEC's claim of SOL as a security

Het handelsvolume bedraag high dit second ongeveer $3 miljard en schommelt nu ver boven niveau van een maanden geleden. Destijds lag het ongeveer op $1,3 miljard. Het verschil met 90 dagen geleden is zelfs nog groter, need toen bedroeg het handelsvolume van $115 miljoen.

Dit zijn allemaal zeer duidelijke signalen dat de interesse in SOL hoog blijft. De kans dat meer whales zich zullen mengen in de SOL aankopen is dan ook groot. Op dit second trekken er namelijk meer whales naar Solana dan naar Bitcoin en Ethereum.

Toch blijven er een aantal waarschuwingen galmen op social media. Sommige verkondigen namelijk dat SOL binnenkort gedumped zal worden, aangezien de FTX Property meer dan $1 miljard aan SOL tokens vasthoudt.

Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat FTX een deel van de SOL tokens zal gaan verkopen. Ze kunnen de tokens alleen niet direct in een keer verkopen, need de SOL holdings van FTX zijn nog gelocked tot 2025 of later. FTX kan dus niet alle tokens in een keer dumpen.

Β 

Hierdoor kan de Solana koers blijven groeien op de korte en langere termijn. Daarbij wordt de koers ondersteund door de populariteit en potentie van het NFT en DeFi platform van Solana.

Onze Solana koers verwachting is dat SOL $100 gaat bereiken in de komende weken, en dat kan mogelijk al gaan gebeuren voor het einde van 2023.

See also  SOL would trade at this price if Solana hits its all-time high market cap

Diversifieer je Portfolio Veelbelovende Altcoins


Solana blijft een van de beste crypto in de huidige markt van de high 20 cryptomunten op CoinMarketCap. Het is daarbij niet alleen de token met de meeste potentie

Verder zijn er nog meerdere presale crypto die ook veel potentie tonen op dit second, die momenteel veel geld kunnen opleveren aan investeerders en het nodige momentum opbouwen.

Het beste voorbeeld van deze tokens is Bitcoin ETF Token (BTCETF). Dit is een deflatoire ERC-20 cryptocurrency die al iets meer dan $4 miljoen heeft opgehaald tijdens de presale.

Niet veel nieuwe cryptomunten halen zo’n groot bedrag op tijdens een presale. Veel investeerders zijn aangetrokken door dit mission door de zeer interessante deflatoire tokenomics van $BTCETF.

In de tokenomics is namelijk opgenomen dat 25% van de totale tokenvoorraad van 2,1 miljard zal worden geburned. Hiervoor zijn 5 mijlpalen opgesteld die ieder 5% van de tokens zullen burnen op het second dat ze worden behaald.

Daarbij is er een zeer interessant stakingmechanisme geΓ―ntegreerd op het platform van Bitcoin ETF, waarmee investeerders een mooi passief inkomen kunnen genereren.

Door het staken zullen er nog meer token uit het circulerende aanbod gehaald worden, waardoor de koers veel verder kan stijgen.

Al deze punten maken BTCETF token een van de meest veelbelovende cryptomunten van dit second. GeΓ―nteresseerde investeerders kunnen gemakkelijk deelnemen aan dit mission door naar de officiΓ«le web site van Bitcoin ETF Token te gaan.

See also  Solana is Trading -8.92% Below Our Price Prediction for Jul 30, 2023

De token is daar nu te koop voor slechts $0,0068 per stuk en de presale bevindt zich momenteel en een van de laatste fases.

Hierdoor hebben investeerder niet heel veel tijd meer over om de BTCETF tokens tegen deze lage prijs te kopen. Na de officiΓ«le itemizing bij een crypto trade zal de prijs namelijk flink de lucht in schieten.

Disclaimer: Crypto investeringen brengen een hoog risico met zich mee. Dit artikel is geschreven voor informationele doeleinden en bestaat niet uit investeringsadvies. Je loopt de kans om al je kapitaal te verliezen.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.