Solana

Jito Organiseert Airdrop van $225 Miljoen en Ziet Koers Snel Dalen

Bron: Screenshot van Jito.Community

Het op Solana gebaseerde decentralized finance (DeFi) platform Jito heeft een langverwachte airdrop gelanceerd. Ongeveer $225 miljoen aan tokens zal wereldwijd worden verdeeld onder Solana gebruikers.

De airdrop begon deze week op donderdag om 11.00 uur EST (17.00 uur onze tijd) en introduceerde de Jito (JTO) token tegen een koers van $6,01 volgens de informatie van CoinGecko.

Dit betekende dat de 90 miljoen tokens die voor de airdrop beschikbaar waren, samen een waarde hadden van meer dan een half miljard greenback.

Vrijwel direct na de lancering daalde de waarde van de token echter sterk, naar minder dan $2.

Op dit second (vrijdag) schommelt de koers van JTO rond de $2,91, volgens CoinGecko.

JTO koers sinds lancering
Bron: CoinGecko

Hoewel de koers verre van stabiel te noemen is, is deze airdrop nog steeds goed nieuws voor Solana DeFi gebruikers.

Volgens SolScan zijn meer dan 63 miljoen JTO tokens al geclaimd, wat betekent dat er nog 27 miljoen beschikbaar zijn.

Investeerders die JitoSOL bezitten, Solana validators die Jito MEV purchasers gebruiken en gebruikers van Jito’s MEV diensten komen in aanmerking voor deze airdrop.

Jito is van plan om in de toekomst meer van deze token airdrops te doen, zo valt te lezen in hun roadmap.

DDoS Aanval


Tijdens de lancering van de airdrop kreeg Jito overigens te maken met wat technische problemen.

See also  SOL Could Sweep Its Lows in the Next Few Days, Predicts Trader

Volgens meerdere berichten op X, leed de web site van Jito aan een zogenaamde Distributed Denial-of-Service (DDoS) aanval. Hierbij wordt de web site overbelast, waardoor de functionaliteit wordt verstoord.

Het motief van deze aanval is niet duidelijk, maar vergelijkbare incidenten zijn eerder gemeld bij verschillende crypto projecten. Vaak proberen oplichters de getroffen projecten te chanteren om de functionaliteit van hun web site te herstellen.

Plannen Voor Token Werden in November al Aangekondigd


De airdrop volgt op de aankondiging van de Jito Basis op 27 november. Ze planden de creatie van 1 miljard JTO tokens om het Jito Community te besturen. Hiermee zouden ze onder andere kosten vaststellen voor de JitoSOL-staking pool, inkomsten controleren en het DAO fonds beheren.

Volgens hun plannen zullen er 115 miljoen JTO tokens in omloop zijn.

Van die tokens is 34% bestemd voor het groeien van de group, 25% voor de ontwikkeling van het ecosysteem, 24,5% voor belangrijke medewerkers en 16% voor investeerders.

Andere Interessante Nieuwe Cryptomunten


Naast de nieuwe Jito (JTO) token, zijn er nog talloze andere interessante kansen. Zo kijken investeerders op dit second veel naar veelbelovende presale crypto. Through een presale kun je tegen een gunstige koers investeren in tokens die nog niet op de exchanges beschikbaar zijn. Na afloop van en presale worden ze vaak pas gelist en de koers kan dan vervolgens explosief stijgen.

Wij hebben vijftien van de beste presale crypto verzameld in onze prime 15 nieuwe cryptomunten. De analisten van Cryptonews hebben de tokens uitgebreid beoordeeld en in het artikel leggen we uit hoe jij kunt profiteren van deze veelbelovende tokens.

See also  SEC Asked Coinbase To Trade Only In Bitcoin Before Suing...

Onze prime 15 nieuwe cryptomunten worden wekelijks opnieuw beoordeeld en bijgewerkt daar waar nodig. Hierdoor weet je zeker dat je through deze lijst beschikt over de beste cryptomunten met veel potentie op de lange en korte termijn. Klik op de onderstaande button en ontdek welke munten er op dit second op de lijst staan.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen. 



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.