Solana

Shiba Inu Koers Daalt Ligt

De prijs van Shiba Inu is in de afgelopen 24 uur met 0,92% gedaald, waarbij de koers op $0,00000753 uitkomt, terwijl de bredere cryptomarkt vandaag een winst van 1,5% boekt.

SHIB is nu in een week met 2% gestegen en in de afgelopen 30 dagen met 0,67%. De meme coinis slechts met 1,5% gestegen sinds het start van het jaar.

Deze winst valt in het niet bij de rendementen tot nu toe dit jaar van andere belangrijke tokens (bijv. BTC, ETH, XRP, SOL), maar dit jaar heeft Shiba Inu een aantal belangrijke nieuwe updates geïntroduceerd, waaronder de versterking van de foundation ter voorbereiding op toekomstige winsten.

En met hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama die vier toekomstige updates schetst, zou 2024 wel eens een zeer belangrijk jaar kunnen worden voor SHIB.

Shiba Inu Koers Verwachting met Vier Belangrijke Updates Geplaagd – Kan SHIB $10 Bereiken?


De indicatoren van SHIB bevinden zich momenteel in een onzekere positie, constant met zowel winsten als verdere dalingen.

Zijn RSI (paars) daalde meer dan een week geleden naar 50, en ondanks een lichte stijging in de afgelopen dagen lijkt het erop dat het vastzit op hetzelfde middelmatige niveau.

shiba inu koers verwachting 30 november

Dit zou kunnen betekenen dat het momenteel niet de dynamiek heeft om op korte termijn verdere winsten te boeken, web als zijn 30-daagse gemiddelde (geel) dat moeite heeft om boven zijn 200-daagse (blauw) uit te stijgen.

Het zou ook vital kunnen zijn dat zijn ondersteuningsniveau (groen) op 21 november aanzienlijk is gedaald, wat zou kunnen impliceren dat het niet veerkrachtig is tegen verdere dalingen.

See also  Bitcoin is Top Target, Exchange Heads are Summoned, Ban is Enforced and 20 Crypto Jokes

De toekomst van SHIB zal waarschijnlijk afhangen van de koers van de bredere markt. Deze zou de komende weken kunnen stijgen en vooral als de SEC een Bitcoin ETF goedkeurt.

Dat wil echter niet zeggen dat de koers van Shiba Inu niet gestaag zal stijgen in de toekomst. Dit jaar heeft de munt namelijk belangrijke lanceringen gezien, waaronder die van Shibarium en zijn eigen naamdienst.

Gisteren onthulde Shytoshi Kusama vier gebieden met waarschijnlijke belangrijke updates voor SHIB in de komende maanden in een interview.

In 2024 streeft het Shiba Inu-ecosysteem naar “absolute decentralisatie”. Dit omvat democratisch bestuur over zijn vier tokens en verkiezingen door de neighborhood.

Daarnaast wil de ontwikkelaar SHIB voorzien van een gebruiksvriendelijkere UX en met betere bescherming tegen scams, inclusief maatregelen voor indenteitsbeveiliging en privateness.

Dus in theorie zou de introductie van dergelijke functies, samen met de uiteindelijke lancering van SHIB: The Metaverse, de Shiba Inu koers verwachting veel positiever kunnen maken in 2024.

Andere Altcoins met Sterke Fundamenten


Terwijl SHIB zijn fundamenten versterkt, lijken andere altcoins klaar om te stijgen vanwege sterke bruikbaarheid op de markt.

Bovenaan deze lijst staat waarschijnlijk Bitcoin Minetrix (BTCMTX), een stake-to-mine-platform dat meer dan $4,5 miljoen heeft opgehaald als succesvolle presale crypto.

Draaiend op Ethereum stelt Bitcoin Minetrix zijn gebruikers in staat om Bitcoin (BTC) te minen door het staken van zijn eigen token, BTCMTX.

See also  As Shiba Inu hits a familiar hurdle, is a reversal likely?

Door BTCMTX te staken, ontvangen gebruikers cloud mining credit, die ze vervolgens kunnen inwisselen om Bitcoin hashkracht te kopen.

Op zijn beurt levert dit hen nieuwe BTC op, terwijl staken hen ook nieuwe BTCMTX oplevert.

Zo lijkt Bitcoin Minetrix klaar te zijn om een grote geldmachine te worden voor gebruikers, terwijl het ook de toegang tot Bitcoin mining verbreedt en democratiseert.

Voor nieuwe investeerders is deelname aan de verkoop mogelijk door de officiële web site van Bitcoin Minetrix te bezoeken. De aanbieding bevindt zich momenteel in de tiende fase.

Dit eindigt over 2 dagen, waarbij 1 BTCMTX momenteel wordt verkocht voor $0,0119.

Gezien de veelbelovende fundamenten en toenemende populariteit van Bitcoin Minetrix, zou zo’n prijs mogelijk overtroffen kunnen worden zodra de token genoteerd wordt op de exchanges.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.