Solana

Nieuwe meme coin BONKITA token trekt de aandacht van traders

In de laatste DEX markt pump is er een nieuwe token op de Solana blockchain genaamd BONKITA bijgekomen. De prijs van de nieuwe token is gestegen met +22,000% en FOMO merchants proberen zo snel mogelijk de token in te slaan.

Dit komt doordat de vorige maanden ineens een grote development hebben gezien in prijsstijgingen van DEX-traded tokens en met velen moon-shots zijn merchants op hun hoede. De meest populaire cash zijn APX, Sambo Bot en de Solana meme cash SOLAREUM en Joe.

BONKITA is een spin-off van de populaire Bonk coin, een op Solana ontwikkelde meme coin die snel aandacht trok door de hoge stroom van het initiale quantity. Zo stond het binnen no-time bij Dextools in de high 6 cash met meeste quantity.

BONKITA Prijs Analyse: Is BONKITA Gedoemd Te Dalen Na Een Grote Pump?


Na een extreem goede begin, heeft BONKITA een kleine terug stap gedaan. Hierdoor ligt de markt prijs nu op $0.0006379 (dat laat een 24 durende verandering van +23,684% laat zien). Dit kwam nadat de BONKITA token op 4 januari gelanceerd werd.

Een korte stap terug zag een lager ondersteuningsniveau gevestigd op $0.0004880, dit heeft een gevaarlijk stage gevormd nadat het 74% van de waarde kwijtraakte van het hoogterecord van $0.001717.

See also  CoinGecko Acquires NFT Data Platform Zash to Expand Its Business

BONKITA Price

De vooruitzichten van BONKITA zijn vanuit de technische analyse positief. Er is een goede help ontstaan op $0,0004880 die de token verder omhoog moet kunnen duwen.

Sponge V2 Lancering ($SPONGEV2): Een Nieuwe Period in Meme Cash


Sponge V2 is de nieuwe variant van de beroemde Sponge ($SPONGE) meme coin en maakt grote stappen in de cryptocurrency markt.

Het volgt op het grote succes van de eerste token, die piekte op $100 miljoen marktwaarde en op een gegeven second meer dan 13.000 holders had. Sponge V2 belooft daarnaast veel innovaties en meer mogelijkheden voor investeerders.

De manier om Sponge V2 Te Verkrijgen


Het verkrijgen van Sponge V2 is erg uniek:

  • Staken van Sponge V1: Koop through Sponge.vip V1 tokens en stake je V1 tokens.
  • Het verdienen van V2 tokens: Als je meer V1 tokens koopt en staked, verdien je ook meer V2 tokens.

Samenstelling van P2E en Stakingstechnieken


Het ecosysteem van Sponge V2 is verbeterd, doordat ze een Play-to-Earn sport toe gaan voegen. Door V1 tokens te staken en ook mee te doen met de nieuwe P2E sport verdien je further $SPONGEV2 tokens.

In de nieuwe P2E sport zal er een free of charge en betaalde versie ontwikkeld worden, om de gaming en P2E-ervaring te verbeteren.

Bijzondere Factoren van Sponge V2

  • Authentieke toegang: Door $SPONGE staking kun je exclusief $SPONGEV2 verdienen.
  • Passief verdienen: Het staken van $SPONGE tokens levert passieve beloningen op en begint met ten minste 40% APY.
  • Definitieve transitie: Gestakede V1 tokens zullen vastgezet worden, waardoor er meer gefocust kan worden op de V2 token, nog voor het lanceren.
See also  Why This New Metaverse Token May Just Work.

Roadmap Bonkita Price


De roadmap van Sponge V2 heeft een doel van 10,000 houders, niveau-1 CEX listings en een $100M Marktkapitalisatie. De verschillende fases laten de verwachte ontwikkeling van de Sponge sport en de declare en itemizing van de Sponge V2 zien.

Sponge V2 is een nieuwe versie van zijn voorganger, met een focus op utility en neighborhood. Het integreren van P2E en exclusieve staking mechanismes maakt het een opvallend mission in het meme coin domein.

Verkrijg Sponge V2 Hier

Disclaimer: Het beleggen in crypto heeft hoog risico. Dit artikel is puur geschreven voor informatieve doeleinden en bevat geen advies,  je kunt al je geld kwijtraken.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.